Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una jornada reivindicativa pel proper 25 de novembre, contra la violència en les dones

Cartell informatiu
Cartell informatiu

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat una tarda d’activitats reivindicatives pel proper dilluns 25 de Novembre en motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

L’acte s’iniciarà a les 5 de la tarda, a la plaça Alfred Figueras, amb la lectura del manifest institucional, per continuar amb una acció reivindicativa i de conscienciació en aquest mateix espai. Els assistents podran interactuar i deixar per escrit els seus missatges en una proposta de gran format que pretén visibilitzar tots els tipus de violència existents. Després de l’acció hi haurà berenar per tots els assistents.

A partir de 2/4 de sis de la tarda l’associació Dona Cançó interpretaran, al Nexe-Espai de Cultura, el conte “La Cenicienta que vull ser” adreçat a nenes i nens d’entre 7 i 12 anys. En aquesta reinterpretació del conte tradicional es pretén deconstruir l’amor romàntic per empoderar la protagonista de la història.

Durant el matí, el col·lectiu feminista  “Mai sense Veu” penjaran llaços liles a la plaça Alfred Figueras amb els noms de les víctimes de violència de gènere que hi ha hagut durant aquest 2019.

A la façana de l’Ajuntament hi lluirà una pancarta reivindicativa en motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.