Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una jornada tecnològica centrada en la ciberseguretat a les empreses

És la primera jornada d'un cicle anual que afrontarà les tendències tecnològiques i d'innovació, dirigides als comerços i empreses del municipi.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsa aquest 2024 un cicle de jornades en què s'analitzaran les tendències tecnològiques i d'innovació per a les empreses i comerços del municipi amb l'objectiu de promoure un espai de col·laboració, coneixement i treball en xarxa amb el teixit empresarial local.

La primera d'aquestes trobades serà el dijous 25 de gener i estarà centrada a abordar els reptes de la ciberseguretat, un dels àmbits preferents en els processos de transformació digital de les empreses.

Aquesta sessió va dirigida a les empreses i comerços interessats a conèixer les eines i mesures més actuals de prevenció i seguretat davant de ciberatacs, i es farà a partir de la pròpia experiència d'implementació de tecnologia des de la visió de l'empresa usuària i de la proveïdora de tecnologia.

Les empreses i comerços del municipi que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's a AQUÍ

Aquest cicle de jornades forma part del Programa d'Oficines Acelera Pyme Rural, que té per objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors, ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants.