Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una jornada tecnològica per a comerços i empreses, per aprendre a analitzar els reptes dels processos de la transformació digital

És la segona jornada d'un cicle anual que vol ajudar a les empreses i comerços a afrontar les tendències tecnològiques i d'innovació.

El pròxim dijous 29 de febrer els comerços i empreses de Sant Fruitós de Bages poden prendre part en una nova jornada tecnològica que en aquesta ocasió té per objectiu aprendre a analitzar els reptes dels processos de transformació digital.

A través de "El joc del diagnòstic digital", tal com si es tractés d'una partida de cartes, els participants descobriran quines són les palanques clau de la transformació digital i com cada empresa ha de definir el seu full de ruta en funció de les seves fortaleses i debilitats.

La sessió serà conduïda per en Xavier Olivares, director&mindshaker de l'estudi d'innovació d'Isotònia.
Aquesta sessió va dirigida a les empreses i comerços interessats a aprofundir en la seva estratègia de digitalització i aprofitar l'oportunitat per connectar i compartir experiències.

Les empreses i comerços del municipi que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's AQUÍ

Aquesta xerrada, impulsada per l'Ajuntament, forma part del cicle de jornades del Programa d'Oficines Acelera Pyme Rural, que té per objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors, ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants.