Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una jornada tecnològica per a comerços i empreses, per donar a conèixer les tecnologies aplicables per avançar en la digitalització dels processos industrials.

És la tercera jornada d'un cicle anual que vol ajudar a les empreses i comerços a afrontar les tendències tecnològiques i d'innovació.

El pròxim dijous 21 de març els comerços i empreses de Sant Fruitós de Bages poden prendre part en una nova jornada tecnològica que en aquesta ocasió té per objectiu donar a conèixer les tecnologies aplicables per avançar en la digitalització dels processos industrials.

La robòtica col·laborativa, l'internet de les coses o l'aplicació de tecnologia Blockchain a la cadena de subministraments, són alguns exemples de tecnologies a l'abast de la pime industrial.

La sessió inclourà una xerrada a càrrec de Xavier Gallardo, expert en innovació i soci de Novatec Advisors i de Marina Carrasco, consultora de l'Oficina Next Generation EU.

Aquesta sessió va dirigida la petita i mitjana empresa industrial interessada a conèixer tecnologies per la digitalització dels seus processos i aprofitar l'oportunitat per connectar i compartir experiències.

Les empreses i comerços del municipi que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's AQUÍ