Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una setmana d'activitats per al públic femení

La setmana de la dona es celebrarà del 5 al 8 de març, coincidint amb el dia internacional de la dona

Activitats culturals, d’empoderament i de salut, són les propostes que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages dirigides al col·lectiu femení en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La primera de les activitats serà el dimarts 5 de març amb una jornada dedicada a la salut. Les participants realitzaran una caminada a la Granja de les Pedreres, gaudiran d’un dinar de carmanyola al mateix recinte i posteriorment es es durà a terme una sessió de hipopressius i un taller de mindfulness a càrrec de Núria Hinojosa de “El Raconet de les Emocions”. La sortida es realitzarà a 2/4 d’una del migdia des del Nexe- Espai de Cultura i es tornarà a les 6 de la tarda al mateix punt.

La proposta pel dimecres 6 de març és un taller de lideratge femení aplicat a la recerca de feina. El taller anirà a càrrec de Verònica Soto i es desenvoluparà al Nexe- Espai de Cultura de 4 a 7 de la tarda.

El dijous dia 7, arriba la sortida d’oci que enguany serà una visita a les caves Codorniu i posteriorment a l’Espai Xocolata Simón Coll. La sortida serà a 2/4 de 10 des del Nexe-Espai de Cultura i la tornada serà al voltant de les 6 de la tarda. El preu d’aquesta activitat és de 29€ que i inclou també el dinar. Cadaparticipant haurà d’abonar l’import el mateix dia de la sortida.

El darrer dels actes serà el divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A les 12 del migdia es farà la lectura del manifest institucional davant de l’Ajuntament i a les 9 del vespre, al Teatre Casal Cultural, es podrà veure la representació teatral “Poker de iaies” a càrrec de la productora Dona Cançó.

Per tal de participar en les activitats cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’Atenció a les Persones, ubicada al carrer Padró 72 o trucant al telèfon 93.878.80.31, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores.

Arxius Adjunts