Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l'òpera Andrea Chénier

En el marc del cicle Bus a l’òpera, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat pel proper dissabte 17 de març, una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l’òpera Andrea Chénier amb la producció de la Royal Opera House de Londres. Prèviament a l’espectacle hi haurà una xerrada explicativa sobre la peça.

Andrea Chénier és una història d’amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, forma part d’un dels repartiments programats.

La sortida de l’autobús es realitzarà a 2/4 de 6 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras per ser al Gran Teatre del Liceu a les 8 del vespre. El cost de les entrades en Zona 3 més el servei d’autobús és de 95€.
Les entrades es poden comprar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fins el proper dimecres 31 de gener.