Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages programa una sortida al teatre Tívoli per veure el musical "Dirty Dancing"

Els santfruitosencs van escollir per votació popular quina obra volien anar a veure a Barcelona i Dirty Dancing va obtenir el 44% dels vots.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat pel proper dissabte 16 de desembre, una sortida en autobús a Barcelona per gaudir del musical “Dirty Dancing” que es representa al teatre Tívoli de Barcelona.

Fa unes setmanes el consistori va obrir una enquesta pública per tal que la ciutadania escollís entre 3 propostes teatrals. Un cop finalitzat el termini de participació, Dirty Dancing va resultar l’opció més votada amb un 44,4% dels vots seguida per Cabaret amb un 38,9% i Calígula amb un 16,7% .

La sortida es realitzarà el proper dissabte 16 de desembre a ¼ de 9 del vespre des del Nexe-Espai de Cultura i el preu de la sortida és de 39€, on s’inclou l’entrada a platea i el transport en autobús.

Les inscripcions poden realitzar-se fins el proper 20 de novembre a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al carrer Padró número 74.