Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages projectarà films de cinema indígena de Bolívia en el marc del Festival Clam

El municipi és seu convidada del certamen cinematogràfic en la seva 17a edició.

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages posarà la catifa vermella aquest mes de maig per acollir la projecció de quatre peces audiovisuals, dues d’elles de cinema indígena de Bolívia, en el marc de la 17a edició del Festival Internacional de Cinema Solidari de Catalunya Clam.

Enguany el municipi és la seu convidada d’aquest certamen i per aquest motiu, a banda d’acollir alguns dels títols més destacats de la secció Pantalla Oberta, es programaran actes en homenatge i memòria del cineasta i fill il·lustre del municipi, Lluis Espinal, qui fou assassinat a Bolívia l’any 1980 per defensar els drets i les llibertats dels més indefensos.

 

La primera de les projeccions serà el dissabte 1 de maig a les 7 de la tarda amb “Red Brazalets: the beginning”, la versió alemanya de Polseres vermelles dirigida per Felix Binder. El film s’emetrà en versió original subtitulada.

El diumenge 2 de maig, a les 19 hores, serà el torn de produccions de cinema indígena de Bolívia amb l’emissió dels curtmetratges “Revolución” i “Insurgentes” dirigits per Jorge Sanjinés. El municipi ha pogut tenir accés a aquestes peces gràcies a la col·laboració amb el consolat de Bolívia a Barcelona fruit de la celebració de l’any Lluís Espinal 2020.

La darrera projecció serà el divendres 7 de maig a les 7 de la tarda amb el documental “Una nina” de Sebastien Lifshitz.

El preu de les entrades és de 6 € i de 2 € pels menors de 25 anys. Es poden adquirir AQUÍ.

Podeu consultar el programa d’activitats detallat al web www.clamfestival.org

 

Arxius Adjunts