Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages reactiva la comissió de polítiques d'habitatge

D'esquerra a dreta: Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i Cristina Murcia, regidora d'Atenció a les Persones
D'esquerra a dreta: Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i Cristina Murcia, regidora d'Atenció a les Persones

El passat 8 d'abril, la comissió per l'estudi i elaboració de polítiques d'habitatge al municipi es va reunir per tal de treballar en les directrius pel mandat 2019-2023.

La voluntat del govern municipal és que Sant Fruitós de Bages compti amb una àmplia oferta d'habitatges socials, molts dels quals estan, avui dia, en mans de grans tenidors.

Per tal de poder identificar aquests habitatges buits, l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñán, i la regidora d'Atenció a les Persones, Cristina Murcia han sol·licitat formalment, a l'Agència Catalana d'Habitatge, un llistat dels habitatges buits que hi ha al municipi per tal de poder iniciar les gestions oportunes i posar-los a disposició dels veïns i veïnes.

Aquesta comissió tècnic-política va ser creada l'any 2014 per al desenvolupament de la política municipal d'habitatge i per garantir el dret a l'habitatge al municipi i no es reunia des de l’any 2016.