Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages reactiva la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

El consistori ha modificat el contracte per poder desencallar el procés de modificació urbanística.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat la contractació per a la revisió del planejament general i per a la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

El març del 2019, l'Ajuntament va sotmetre a Ple el document del POUM municipal, una aprovació inicial que no va prosperar i que va aturar la tramitació i la redacció de les fases posteriors.

Per tal de poder desencallar aquesta modificació del planejament, des del consistori s'ha modificat el contracte amb l'empresa que l'any 2019 ja es va encarregar de redactar el projecte, incloent-hi l'adaptació a les noves determinacions del planejament territorial, general i de normativa sectorial, una actualització de l'evolució urbanística municipal, així com la modificació de la línia del terme.

Un cop ha quedat aprovada aquesta modificació contractual, l'equip redactor ja pot treballar en les modificacions que han de permetre poder sotmetre en seu plenària aquest document que ha de traçat el planejament urbanístic dels pròxims anys a Sant Fruitós de Bages.