Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages recapta gairebé 1.000 € per ajudar al poble ucraïnès

La botifarrada solidària d'aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages ha permès recaptar gairebé 1.000 € que es destinaran a ajudar els refugiats i refugiats ucraïnesos.

Unes 200 persones van prendre part en la tarda de solidaritat que es va viure sota el Cobert de la Màquina de Batre aquest diumenge i que va comptar amb les actuacions altruistes dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós de Bages i d'El Club de la Guitarra, qui van amenitzar la vetllada.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la solidaritat d'aquestes entitats i també de Reborn i Cefar i de la inestimable feina que Protecció Civil ha estat realitzant aquestes darreres setmanes per tal d'ajudar en tot allò que s'ha organitzat.

També cal agrair a tots els veïns i veïnes que a títol individual que van donar un cop de mà per fer-ho possible i a les empreses Forn de Cabrianes, Àrea de Guissona i Bon Preu que van regalar productes alimentaris per la botifarrada.

Recordem que el número de compte per a poder fer donacions solidàries continua obert: ES 7301826035450201728066

Pel que fa a la recollida solidària d'aliments i de material divers, els veïns i veïnes i les entitats i empreses del municipi s'han bolcat completament i han omplert dia rere dia els magatzems municipals.

Des de l'Associació de voluntaris de protecció Civil i els usuaris del CO La Sagrera, s'ha estat treballant aquesta darrera setmana per organitzar tots aquests productes per tal de poder-los fer arribar a les persones refugiades.

Amb aquest gran recapte s'ha aconseguit: 448 llaunes de conserva, 72 kg de sucre, 200 kg d'arròs, 108 kg de pasta, 38 litres de caldo, 30 paquets de galetes, 5 kg de cacau i xocolata, 277 litres de llet, 10 litres d'oli, 7 litres de sucs, 18 pots de llet infantil, 250 productes per a la higiene, 53 paquets de productes d'higiene femenina, 28 paquets de bolquers, diverses capses de medicaments, 33 paquets de piles i un palet de menjar per animals. També s’ha recollit una gran quantitat de roba d'abric que està sent classificada.

Des de l'Ajuntament es vol agrair profundament la solidaritat que ha demostrat el poble de Sant Fruitós de Bages per ajudar als refugiats i refugiades.