Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria de diferents empreses ubicades al municipi

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria de les empreses Denso Barcelona, Tecdima SL, Pujol Metalcasting i Cromoduro Botifoll en un acte a la sala de plens del consistori.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha reconegut aquest dimecres al vespre a 4 empreses ubicades al municipi per la seva trajectòria empresarial. Amb aquest reconeixement el consistori vol posar en valor el teixit empresarial del poble i alhora reconèixer la història d’aquestes empreses. Durant l'acte també es va posar en valor per part de l'ajuntament i de les empreses assistents la importància de l'associació d'empresaris APAES per a generar oportunitats de trobada i desenvolupament empresarial al municipi i a la comarca.

Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages i Xavier Racero, regidor de promoció econòmica van entregar una placa commemorativa als representants de les diferents empreses.

La multinacional japonesa Denso Barcelona es va instal·lar ara fa 25 anys al municipi. Van assistir a l’acte el President de l’empresa, el Sr. Josep Manel Giménez, el Director de Personal de RRHH, el Sr. Alfonso Menor i el Director de Funcions Corporatives, el Sr. Josep Estrada

L’empresa familiar Cromoduro Botifoll fa 52 anys que és a Sant Fruitós de Bages i a dia d’avui dirigeix la planta la tercera generació de la família. Van assistir a l’acte el Director General,el Sr. Antoni Botifoll i el seu fill Marc Botifoll.

Tecdima S.L. va rebre el reconeixement pels seus 30 anys al municipi i pel fet que actualment ja és la segona generació qui dirigeix l’empresa. Van assistir a l’acte el Sr. Joan Martínez i el Sr. Xavier Martínez.

I finalment l’empresa Pujol Metalcasting es va instal·lar a Sant Fruitós de Bages ara fa 40 anys i tot i que no va poder assistir a l’acte també se li farà arribarà la placa commemorativa.