Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages recorda els fets de l'1 d'octubre al municipi amb un muntatge teatral

Veïns i veïnes han impulsat un espectacle que sota el títol "1 d'octubre: el poder de la gent" combina text, música, dansa i interpretació.

Cinc anys després de l'1 d'octubre de 2017, Sant Fruitós de Bages commemorarà els fets que es van viure al municipi en aquella jornada històrica amb un espectacle interpretat pels veïns i veïnes.

Sota el títol "1 d'octubre: el poder de la gent" han creat una peça multidisciplinària que combina la interpretació i la música amb la dansa i la cultura popular.

L'obra trasllada als espectadors a les hores prèvies a la jornada i als fets ocorreguts durant el Primer d'octubre fent una dura crítica a les càrregues policials i fent valdre el poder que té la societat quan treballa conjuntament cap a una mateixa causa.

La representació es podrà veure el dia 1 d'octubre, a les 9 del vespre al Teatre Casal Cultural. El preu de l'entrada serà a través de taquilla inversa i els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a entitats d'ajuda a les persones represaliades.