Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages recupera el Carnestoltes amb opcions per a les famílies i per al jovent.

Buhos i Reggae per Xics posaran la música al ball del Carnestoltes.

La festa de la disbauxa torna a Sant Fruitós de Bages el dissabte 5 de març amb opcions per a tots els públics, una rua familiar i una rua jove.

Enguany, com a novetat, les dues cercaviles realitzaran el mateix recorregut: Plaça Alfred Figueras, C. Casajuana, C. Sant Benet, C. Padró, C. Joan XXIII, C. Eugeni d'Ors, C. Arquitecte Gaudí, C. Cervantes, Avda. de Sant Joan per finalitzar al Pavelló Municipal d'Esports.

La rua familiar sortirà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras i comptarà amb l'animació dels Asmodaics i Goilaters i la Batukada Shangó.

La cercavila acabarà a 2/4 de 7 de la tarda, al pavelló, amb el concert de Reggae per Xics. L'entrada és gratuïta i no cal treure tiquet.

A partir de les 9 del vespre, els i les participants en la rua Jove del Carnestoltes es concentraran a la plaça Alfred Figueras per donar el tret de sortida a la cercavila a 2/4 de 10 de la nit. La comparsa Xaranga Màgic donarà el toc musical a la rua que acabarà al Pavelló d'esports amb el concert del grup Buhos i la sessió del DJ Arzzet, tot plegat a partir de les 11 de la nit.

Les entrades pel concert es poden comprar de forma anticipada per 10€ a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

Tots els menors de 16 anys hauran d'assistir al concert acompanyats del seu pare/mare/tutor legal o d'un adult responsable i disposar del full d'autorització que es pot descarregar a la plataforma de venda d'entrades.

Durant el concert s'instal·larà un Punt Lila a l'exterior del pavelló i durant la rua jove i el concert hi prendran part voluntaris i voluntàries dels Àngels de Nit.

Des de l'Ajuntament fem una crida a la població a participar del Carnestoltes amb l'alegria i la disbauxa que caracteritzen aquesta festa, però amb civisme i respecte.