Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages recupera la revetlla de Cap d'Any amb campanades i ball de festa

Després de gairebé vint anys de la darrera revetlla de Cap d'Any a Sant Fruitós de Bages el municipi recupera la celebració amb una proposta festiva per a tota la família.

La benvinguda a l'any 2022 se celebrarà sota el Cobert de la Màquina de Batre en directe de la mà de Ràdio Sant Fruitós (107,5 de l'FM).

A partir de 2/4 de 12 de la nit del 31 de desembre, tothom qui ho desitgi podrà venir al Cobert a viure les campanades. A causa de les restriccions sanitàries caldrà que tothom porti el raïm de casa.

A partir de 2/4 d'1 de la nit i fins a les 3 de la matinada, es viurà el ball de Cap d'Any al pavelló d'esports municipal, amb una sessió de música de tots els temps a càrrec de  J Garcia DJ. Per assistir al ball caldrà comprar prèviament una entrada per 5 € AQUÍ o per 7 € el mateix dia a taquilla. Amb la compra de l'entrada s'oferirà una copa de cava i cotilló.

La sessió musical que es viurà al pavelló, també es podrà seguir simultàniament per ràdio Sant Fruitós, per a totes aquelles persones que vulguin acomiadar l'any des de casa seva. L'emissora celebra enguany el seu 40è aniversari i al llarg del 2022 hi ha previstes diferents propostes per celebrar aquesta efemèride.

Durant el ball hi haurà servei al bar del pavelló i les consumicions s'hauran de realitzar fora de la pista.

La celebració de la Festa de Cap d'Any comptarà amb totes les mesures sanitàries vigents. L'ús de la mascareta serà obligatòria i serà necessari disposar de certificat de vacunació o d'una prova d'antígens realitzada les darreres 24 hores per accedir-hi. Els menors de 18 anys hi hauran d'accedir amb una autorització d'assistència dels seus progenitors o tutors legals que es pot descarregar en la mateixa pàgina des d'on es compren les entrades.