Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages redueix dràsticament el nombre de robatoris durant aquest estiu

Les càmeres lectores de matrícules i les campanyes de vigilància intensiva de la policia local aturen l’entrada en domicilis a Les Brucardes i Pineda de Bages.

Sant Fruitós de Bages no ha patit cap robatori consumat durant els mesos d’estiu ( juliol, agost i setembre). En aquest sentit, el consistori considera un èxit la instal·lació de càmeres lectores de matricules al municipi les quals ja  estan assolint l’objectiu previst.

Recordem que durant els mesos d’estiu de l’any passat principalment les urbanitzacions de Pineda de Bages i de Les Brucardes van patir diversos robatoris en alguns dels domicilis, fet que va generar força inquietud entre els veïns.

Per tal de aturar-los, l’Ajuntament va instal·lar càmeres lectores de matrícules en diferents punts del municipi. Concretament Sant Fruitós de Bages compta amb 7 dispositius: 3 a Pineda de Bages, 2 als accessos de Les Brucardes  i 2 als semàfors d’accés al nucli del poble a la carretera N-141.

Més enllà de la davallada en els robatoris des de l’Ajuntament es vol recordar que cal mantenir la col·laboració per part dels ciutadans i ciutadanes, per tal de prevenir possibles intents de robatori.