Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages remodelarà la plaça on hi ha ubicat el local municipal de Pineda de Bages i li posarà nom

Actualment aquest espai públic compta amb diferents equipaments destinats al lleure i als infants.

Concretament, l’espai compta amb zones enjardinades, un espai d’estada i jocs infantil, i una pista poliesportiva.

Amb les actuacions es pretén arranjar el paviment de la pista dotant-lo d’una capa amb paviment multicapa amb la reparació prèvia de la superfície. Per altre banda, també està previst millorar les escales d’accés.

Amb aquestes obres, aquest espai passarà a comptar amb dues pistes petites de futbol-bàsquet de 19 x 11 metres, i un carril perimetral per patinets i bicicletes amb elements bàsics d’skate integrats a l’espai.

Aquesta actuació preveu la substitució de mobiliari urbà i la remodelació de la zona de la pista polivalent per tal de donar-li un ventall més ampli d’usos adaptats a les necessitats actuals.

 

Procés participatiu per escollir un nom per la plaça

Paral·lelament a les obres de remodelació d’aquest espai, des de l’Ajuntament també s’impulsarà un procés participatiu que està previst realitzar durant aquesta tardor, destinat a posar nom a aquesta plaça que actualment està ubicada al costat del C/Verge de Juncadella.

Aquest procés participatiu, té com a objectiu que siguin els ciutadans i ciutadanes de Sant Fruitós de Bages que puguin escollir el nom d’aquesta plaça. El procés comptarà amb la possibilitat de votar 5 opcions diferents, dos escollides pel govern municipal, dos més que estaran proposats des de l’Associació de Veïns de Pineda de Bages i finalment, tal com ja es va fer en el procés de selecció del nom de l’actual Plaça de la Vila, es donarà una cinquena opció lliure per aquells ciutadans i ciutadanes que no estiguin conformes amb cap dels noms proposats i vulguin votar la seva pròpia proposta.

Més endavant s’informarà de tots els detalls d’aquesta consulta per tal que tothom disposi de tota la informació necessària per poder-hi participar.