Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages renova la imatge d'entrada al municipi amb un disseny modern i atractiu on destaquen els elements patrimonials locals

Les entrades nord i sud, i el pas pel polígon Casa Nova, ja llueixen aquests nous elements.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha finalitzat aquesta setmana els treballs de renovació dels tòtems que donen la benvinguda al municipi.

Amb aquesta actuació es millora i es reforça la imatge del municipi com a poble modern i atractiu per viure-hi i per fer-hi parada.

El disseny mostra els elements turístics i patrimonials més destacats com són el Cobert de la Màquina de Batre, La Sagrera, el monestir de Sant Benet de Bages i els gegants Sala i Ricardis, així com es destaca la importància del passat agrícola amb la imatge dels camps de conreu.

El disseny també inclou els municipis agermanats amb Sant Fruitós de Bages: Nouna , a Burkina Faso, i Alcalá del Valle a Cádiz.

Aquestes estructures de grans dimensions estan ubicades a les dues entrades al nucli del municipi, venint de La Rosaleda i de Torroella de Baix i hi ha un tercer element sota la passera de la C-16, al polígon Casa Nova. Aquests elements ja es trobaven ubicats en aquests mateixos punts però presentaven molt desgast degut al pas del temps i un disseny més clàssic.