Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix ampolles d’aigua per diluir l'orina dels gossos de la via pública

Podran recollir-les totes les persones que tinguin animals censats.

A partir d’aquest mes de juny l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha començat a repartir ampolles de plàstic per omplir d'aigua, per tal de diluir l'orina dels gossos a l'espai públic.

Sota el lema “ Si el teu gos orina al carrer, que no deixi empremta”, la iniciativa vol incentivar una tinença responsable d’animals a la via i espais públics que, a banda de millorar el manteniment i la neteja del municipi, faciliti la convivència entre tots els veïns i veïnes.

Aquests recipients són de plàstic tou i incorporen un broc per poder tirar l’aigua i estan pensats perquè les persones que tenen un gossos puguin transportar l’ampolla amb comoditat durant les passejades.

Les ampolles es reparteixen entre tots ciutadans que tenen el seu animal censat al registre municipal d’animals domèstics. Durant aquest mes de juny rebran una carta informativa al seu domicili indicant on i quan poden realitzar, gratuïtament, la recollida de l’ampolla.

Recordem que la inscripció de l’animal en el registre municipal s’ha de realitzar en el termini de 3 mesos a partir de la data de naixement, o bé en el termini de 30 dies des de la data d’adquisició.

Aquest tràmit es realitza a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1).