Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages retira la seva candidatura a ser Capital del Bàsquet Femení al 2021

El govern municipal ha pres aquesta decisió un cop s’ha fet públic que Manresa també ha presentat la seva candidatura.
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb l’ASFE, ha pres la decisió de retirar la seva candidatura a ser la capital del Bàsquet Femení l’any 2021 un cop s’ha fet públic que la ciutat de Manresa també es presenta com a ciutat candidata.

El Govern Municipal considera que no és necessari que dos municipis de la mateixa comarca competeixin per aconseguir portar aquest esdeveniment a la seva ciutat o poble i és per aquest motiu que Sant Fruitós de Bages ha decidit fer un pas al costat per facilitar que Manresa assoleixi l’objectiu.

En aquest sentit el govern santfruitosenc ofereix a la ciutat de Manresa tota l’experiència assolida al llarg del 2016 quan Sant Fruitós de Bages va ser la Ciutat del Bàsquet Català i estén la mà al govern manresà a col·laborar per tal que aquest any del bàsquet s’acabi quedant a la comarca del Bages.

Recordem que durant el mes de juny de 2018, Sant Fruitós de Bages ja va presentar un dossier a la Federació Catalana de Basquet amb una proposta per celebrar la capitalitat del bàsquet femení per l’any 2021 al municipi. No obstant conèixer això posteriorment Manresa ha tirat endavant la seva petició per tal d’acollir aquest esdeveniment.