Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages reuneix tota la cultura urbana en la segona edició del Sanfri Skate Festival

Serà el dissabte 23 de setembre a l'skate park del polígon Casanova.

El dissabte 23 de setembre els amants de la cultura urbana tenen una cita a Sant Fruitós de Bages en la segona edició del Sanfri Skate Festival, una jornada que començarà a les quatre de la tarda i s'allargarà fins a les dotze de la nit amb propostes de skate, scooter, grafiti, música i breakdance

En el decurs del festival, es podrà participar en diferents tallers de grafifiti i skate, de 4 a 5 de la tarda i de break dance i scooter de 5 a 6 de la tarda. Per participar en aquestes activitats cal inscriure's prèviament a https://ja.cat/pPfo9

A partir de les 6 de la tarda el club santfruitosenc CEFAR oferirà una exhibició de patinatge i a continuació començarà el segon campionat de skate que enguany compta amb premis en metàl·lic.

A partir de 2/4 de 9 del vespre els assistents podran gaudir d'una exhibicio de break dance i de les propostes musicals dels rapers, JCMC A.K.A. CHARLY PARKES, VALTHO  & ZINED, VALERO BCN i, com a cap de cartell, YEREH YEBADI.

Durant tota la jornada hi haurà servei de bar i restauració i stands de Creative Laser , Happy waxes, Vinylfast, The Life Wear i Cornet Skate i música a càrrec de Jose J. Medina i Double De.

L'esdeveniment està organitzat pel programa Rapologia Radio, de Ràdio Sant Fruitós, amb la col·laboració de Stalow Academy i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

HORARIS SKATE FESTIVAL.jpeg

Imatges relacionades