Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages revalida les tres Flors d'Honor en la commemoració del 10è aniversari del moviment Viles Florides

Sant Fruitós de Bages ha rebut aquest divendres el premi de tres Flors d'Honor en la gala de commemoració del 10è aniversari del moviment Viles Florides, celebrat a Cabrera de Mar.

El regidor de turisme de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, David Ruiz, ha estat l'encarregat de recollir aquest guardó que reconeix els municipis que treballen per fer valdre la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals, a través de l'atractiu dels parcs i jardins. El moviment Viles Florides congrega actualment 154 municipis d'arreu de Catalunya.

Sant Fruitós de Bages és un dels 64 municipis que han estat distingits amb tres Flors d'Honor.
L'acte ha estat presidit per la consellera de la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya, ha entregat les Flors d'Honor 2021 en un acte que ha aplegat unes 200 persones, entre representants del moviment a tot el país, representants institucionals i del món de la jardineria i de la planta a Catalunya i Andorra.