Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Aquesta setmana, que es celebra del 22 al 26 de juny, té com a objectiu conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

La setmana de l’Energia 2020 es presenta en un format virtual degut a l’estat d’emergència sanitària en que ens trobem. En aquest sentit us posem a l’abast  diversos recursos formatius i d’educació i sensibilització ambiental:

WEBINARS

Data: dijous 11 de juny, 17:00h

Autoconsum, plaques solars…de què estem parlant?

El preu de les instal·lacions de plaques solars, que s’ha reduït dràsticament en els últims anys, i una legislació que facilita aquest tipus d’instal·lacions, fan que generar-se la teva pròpia electricitat ja sigui una alternativa molt viable per a la majoria d’habitatges.

Data: divendres 12 de juny, 17:00h

Ha arribat l’hora de comprar un cotxe elèctric (o no)!

Es presentaran quines són les opcions de mobilitat sostenible i s’analitzaran els estalvis econòmics i d’emissions de diferents tipus de mobilitat.

Els webinars tindran lloc a través del canal de YouTube del Consell Comarcal i cal realitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/kwgW2hMPL4PjkoLg9

A banda dels webinars també posem a l’abast dels ciutadans diferents propostes per fer des de casa com reptes energètics casolans, un scape room en format virtual sobre els oceans, jocs pels més petits de la casa sobre l’energia sostenible i exposicions virtuals.

Podeu trobar aquests recursos AQUÍ