Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages s’adhereix un any més a la Setmana de l’Energia Sostenible

Del 25 al 29 d’octubre es celebra a tot Europa aquesta setmana de conscienciació enguany sota el lema “ Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu

Del 25 al 29 d’octubre es celebra a Europa la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica, sota el lema europeu: Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Al llarg de tota aquesta setmana des de l’Ajuntament es publicaran diverses activitats virtuals i jocs per tal que, d’una manera didàctica i divertida, tota la família pugui ser partícip de la importància de realitzar un canvi cap a un nou model energètic.

Avui us proposem el joc “Juguem amb l’energia” que trobareu disponible en el següent ENLLAÇ

Sant Fruitós de Bages és un dels ajuntaments adherits al Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia.