Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages s'adhereix, un any més, a la Setmana de l'Energia

Del 19 al 25 de juny es celebra la Setmana de l’Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Sant Fruitós de Bages ha programat tot un seguit d’activitats en el marc d’aquesta Setmana Europea i avançant-se uns dies ja comencen les activitats.

La primera de les activitats serà una tarda de jocs aquest dimecres 7 de juny a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal. Durant aquesta tarda de jocs, dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys, es podrà jugar al Guardawatts, per aprendre a través del joc sobre consum energètic; al Hola watty, un joc de gran format que té l'objectiu donar a conèixer les diferents maneres amb les que es pot generar l'electricitat que arriba fins a la nostra llar; o el joc l’energia en un dia, una activitat que ajuda a entendre que l'ús eficient de l'energia és la millor manera d'estalviar-la.

El divendres 9 de juny a les 6 de la tarda a l’escola Monsenyor Gibert, es repetirà l’activitat amb els jocs del Guardawatts i el Hola watty.

La darrera de les activitats es durà a terme el 28 de juny dins els actes de la Festa Major Infantil. A partir de les 7 de la tarda el Cobert de la Màquina de Batre acollirà l’activitat Pedala amb energia on els participants podran provar bicicletes elèctriques per l’entorn de la plaça i també podran generar electricitat amb bicicletes estàtiques que aprofitaran aquesta energia per a fer crispetes i granizats. Aquesta activitat busca múltiples objectius, entre d’altres, aconseguir promoure el consum de fruita de proximitat i ecològica com a hàbit d’alimentació sostenible i saludable i alhora educar sobre les energies alternatives i més sostenibles amb el medi ambient.

 

Arxius Adjunts