Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages serà la seu convidada del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, el CLAM

El festival se celebrarà del 30 d'abril al 9 de maig
Cartell promocional
Cartell promocional

Sant Fruitós de Bages serà enguany la seu convidada del festival cinematogràfic CLAM. El municipi acollirà una programació d'actes per tal d'homenatjar i recordar el cineasta i fill il·lustre, Lluís Espinal.

Aquesta participació com a seu convidada havia de realitzar-se durant el 2020, any en què el municipi va commemorar a Espinal, però a causa de la pandèmia el festival va haver d'anul·lar l'edició 2020 i enguany s'ha reprès el projecte.

Paral·lelament Sant Fruitós de Bages també acollirà la projecció d'alguns dels títols més destacats de la secció Pantalla Oberta.

L'edició d'aquest any es presenta com a una pantalla reivindicativa per a la presa de consciència pel que fa a la situació dels drets humans a casa nostra i al món com a estratègia emancipadora i de transformació social. El CLAM torna apostant pel llenguatge cinematogràfic com a instrument i vehicle d'enriquiment, d'empoderament i de conscienciació.

Les seus habituals del festival continuaran sent Manresa i Navarcles i enguany el certamen presentarà novetats i noves col·laboracions.

Pròximament es farà pública la programació i tots els detalls d'aquesta edició 2021.