Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages serà la seu del 7è campionat de Catalunya de seleccions provincials de voleibol

La competició se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener al pavelló municipal d'esports.
D'esquerra a dreta: Janis Pinto, coordinadora Voleibol de l'ASFE, Susana Reboltosa, de l'ASFE, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i David Ruiz, regidor d'esports.
D'esquerra a dreta: Janis Pinto, coordinadora Voleibol de l'ASFE, Susana Reboltosa, de l'ASFE, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Àdria Mazcuñán i Claret, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages i David Ruiz, regidor d'esports.

Més de 400 esportistes seran els pròxims dies 2, 3 i 4 de gener a Sant Fruitós de Bages per participar en el campionat de Catalunya de seleccions provincials de voleibol, que se celebrarà al pavelló municipal d'esports del municipi.

Durant tres dies el municipi acollirà un total de 24 equips de tot Catalunya de les categories infantil, cadet i juvenil, tant masculina com femenina.

El dia 2 de gener es disputarà la competició en categoria juvenil, el dia 3 en cadet i tancarà la categoria infantil, el dia 4 de gener.

Pel que fa al format de la competició, en les categories femenines es jugarà una fase per concentració de 6 equips dividits en dos grups de 3; tots contra tots en 3 partits, semifinals creuades i final. Els partits es jugaran al millor de tres sets, els primers dos sets a 25 punts, el tercer, en cas d'empat, a 15 punts. Les finals es jugaran a 5 sets.

En les categories masculines es jugarà una fase per concentració entre 4 equips, tots contra tots, 6 partits. El primer i segon classificat jugaran la final. Tots els partits seran al millor de 3 sets de 25 punts.

Aquest campionat, per una banda, vol promoure l'esport del voleibol entre tota la ciutadania i per l'altra brinda l'oportunitat als i les joves talents a demostrar les seves capacitats per tal de ser escollits i escollides per a les seleccions catalanes d'aquest esport.

L'esdeveniment es podrà seguir a través de la OTT de l'esport Català Esportplus.tv, a la que tindran accés els abonats i també aquelles persones que comprin l'abonament per a cada jornada de la competició.

El torneig s’ha presentat aquest matí de la mà de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d’esports, David Ruiz i Susana Reboltosa de l’ASFE.

La celebració d’aquesta competició està subjecta a l’evolució de la pandèmia i a les mesures sanitàries que es dictin des del Govern. Des de l’organització s’està treballant paral·lelament per disposar d’una data alternativa en cas que la competició hagi de posposar-se.