Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages serà la seu, per segon any consecutiu, del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Vòlei

El municipi rebrà més de 400 esportistes els dies 4, 5 i 6 d'abril.

Els millors jugadors i jugadores de vòlei de les categories cadet, infantil i juvenil de Catalunya seran els pròxims dies 4, 5 i 6 d'abril a Sant Fruitós de Bages en la 8a edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Vòlei.

Es calcula que durant les tres jornades uns 400 esportistes, i les seves famílies, visitaran el municipi. Concretament, el 4 d'abril, tindrà lloc el campionat en categoria cadet, el dia 5 serà el torn dels i les juvenils i el dia 6 el campionat infantil.

Sant Fruitós de Bages ja va acollir per primera vegada l'any passat aquesta competició i des de la Federació Catalana, tot i que mai fins ara s’havia repetit seu, ha decidit de nou celebrar-ho a Sant Fruitós de Bages per la seva ubicació i per les facilitats i la bona entesa amb l'Ajuntament i l'entitat ASFE.

Prendran part en el torneig un total de sis equips femenins i quatre de masculins, per a cadascuna de les tres categories. Els entrenadors designats per representar les diferents seleccions territorials (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) tindran fins als últims dies abans de la competició per escollir els jugadors i jugadores amb els quals tractar de coronar-se campió de Catalunya.

És previst que l'esdeveniment aplegui més de 1.000 persones a les graderies, més totes aquelles que vulguin seguir en directe a través del canal de YouTube del Voleicatala.

En la passada edició del campionat, es va realitzar una acció solidària de recollida de calçat esportiu que va ser tot un èxit i que va fer arribar més de 550 parells de sabates esportives a Uganda a través de l'ONG KUKURA. Fruit de la bona acollida, aquest any s'està treballant per emprendre una acció solidària amb Open Arms, entitat que ajuda al salvament marítim de persones que salpen al mar Mediterrani per arribar a Europa.

La presentació del campionat s'ha celebrat aquest dimarts al pavelló municipal d'esports i hi han pres part l'alcaldessa, Àdria Mazcuñán i Claret, el regidor d'esports, David Ruiz, el representant de l'ASFE Joan Girona i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.