Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages serà present a la Fira del Mercat del Ram de Vic

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages exposarà els principals valors turístics del municipi a la Fira del Mercat del Ram, que es celebra del 7 al 9 d’abril a Vic.

El Mercat del Ram de Vic d’enguany, comptarà amb la presència d’un estand de Sant Fruitós de Bages dins de la Mostra de Turisme que es celebra durant la fira. L’organització ha convidat al municipi a participar-hi ja que Sant Fruitós de Bages destaca pels seus atractius turístics i gastronòmics, aquest últim especialment la seva Festa de l’Arròs, festa declarada d’interès turístic.

En l’estand, a banda d’ informació del poble, s’oferiran 850 tastos d’arròs al públic visitant per tal de donar a conèixer la importància de la Festa de l’Arròs pel municipi (previ compra de tiquet a l’estand de la mostra gastronòmica).

La Fira del Mercat del Ram és un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. El visitant pot trobar exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia.