Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages serà una de les seus d'un nou circuit de caminades de marxa nòrdica en família

L'activitat es realitza en 10 municipis de la demarcació de Barcelona.

Amb l'objectiu de millorar l'estil de vida de la ciutadania, contribuir en la millora de la qualitat de l'esport local i facilitar la descoberta del territori proper, la Diputació de Barcelona, conjuntament amb diferents ajuntaments de la demarcació, ha impulsat un nou un cicle de passejades de marxa nòrdica per gaudir en família.

Aquestes caminades estan obertes a tota la ciutadania, a partir dels 9 anys en endavant. Es poden fer en família, grups d’amics, parella o amb qui es vulgui.

La primera de les caminades va ser el dia 3 de març a Collbató. La propera és el dia 20 de març a  Santa Maria de Palautordera. Les següents seran a Vilanova del Camí, Vilobí del Penedès, Prats de Lluçanès, Gironella, Arenys de Munt, Castellbell i el Vilar / Marganell i Palau-solità i Plegamans. La caminada a Sant Fruitós de Bages serà el diumenge 23 d'octubre.

Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica, tallers educatius per a infants entre 9 i 11 anys, així com tallers de jocs infantils en els quals també podran participar infants a partir de sis anys.

Aquesta proposta esportiva es realitzarà sempre en diumenge i la seva participació és gratuïta, fins a esgotar les places,AQUÍ.