Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages s´incorpora a la corona de taxis de Manresa i Santpedor

L’aprovació del nou conveni entre l’ajuntament de Sant Fruitós i els de Manresa i Santpedor significarà una millora molt important pels usuaris.

Amb la nova regulació del servei de taxi, s’aconsegueix oferir als ciutadans una millor oferta del servei i alhora facilitats per utilitzar el transport públic del taxi. El municipi de Sant Fruitós de Bages només disposa de 3 llicències de taxi, el que suposa que en determinats moments, no es disposi de cap vehicle lliure. Amb l’adhesió a aquest nou conveni, els santfruitosencs disposaran d’una flota de vehicles molt més gran.
El conveni estableix que els usuaris de Sant Fruitós podran ser recollits per altres taxis de l’àrea quan els tres del municipi estiguin ocupats fent un servei i també es podrà utilitzar els taxis d’aquesta àrea per fer viatges amb origen i destí als diferents municipis adherits prèvia concertació, independentment de l’origen del trajecte. En el desplegament d’aquest conveni també s’ha fixat una tarifa unificada entre els diferents municipis.
Recordem que Santpedor i Manresa ja van establir un conveni de col·laboració el passat mes de juny, i Sant Joan de Vilatorrada també s’hi ha d’incorporar en un futur proper.