Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages tindrà un nou parc infantil i realitzarà millores en els ja existents

<br />El nou parc infantil, que s’ubicarà a Pineda de Bages, tindrà una zona verda per a l’esbarjo i una zona de jocs pels infants.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’oci pels infants amb la construcció d’un nou parc infantil a Pineda de Bages i la realització de millores en la resta de parcs infantils del municipi.

El nou parc infantil que es construirà a Pineda de Bages estarà ubicat entre els carrers Pagesos i Sant Iscle. Aquest espai es dividirà en dues zones diferenciades, una per a l’esbarjo i una altra per al joc. En el primer espai s’hi col·locaran taules i cadires de fusta pel pícnic i en l’altra s’hi instal·laran 2 estructures de gronxadors dobles i una estructura alçada multijoc. A banda es tancarà tot el recinte amb una balla de fusta per tal d’assegurar la seguretats dels infants.

Pel què fa la resta de parcs del municipi, l’ajuntament realitzarà millores en el paviment i la jardineria existents. A banda es seguiran realitzant controls de qualitat i revisions de seguretat i salut en tots ells, així com el manteniment preventiu

Aquestes actuacions es duran a terme als parcs de El Bosquet, La Natura, La Rosaleda, El Castell, Torroella de Baix i el ja existent a Pineda de Bages.

El cost total de les actuacions és de més de 41.000€ i és previst que les obres de construcció i millora s’iniciïn a finals del mes de febrer.