Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages treballa en l'elaboració d'un pla transversal per a la millora de la realitat dels infants i adolescents del municipi

Infants, adolescents, Ajuntament i entitats treballen conjuntament per a la seva elaboració.

Amb l'objectiu de garantir que tots els infants i adolescents del municipi tinguin cobertes les seves necessitats i demandes i comptin amb tots els recursos necessaris per al seu desenvolupament vital, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha engegat un procés per tal de definir els grans eixos d'intervenció, els objectius estratègics i les accions concretes a desenvolupar en els pròxims anys, per millorar la situació dels infants i adolescents del poble.

Aquest pla s'està elaborant de forma transversal per tal de comptar amb la visió i les opinions dels diferents agents implicats en aquests col·lectius.

Des del consistori, les diferents àrees tècniques i polítiques ja han començat a fer feina en la fase de diagnosi per tal d'identificar les necessitats, demandes i recursos necessaris.

En aquesta fase de diagnòstic també s'ha comptat amb la participació del Consell d'Infants del municipi, format per nens i nenes de 5è i 6è de primària de totes les escoles, que durant la trobada han pogut aportar la seva visió personal.

Alhora també hi ha pres part el Consell Municipal d'Infància, on hi ha representats diferents agents educatius del municipi, polítics, tècnics de diferents àmbits, la comunitat educativa, les entitats i la ciutadania.

Un cop finalitzada aquesta primera fase de diagnosi, s'iniciarà el procés per tal de generar les actuacions que s'han de dur a terme.