Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages treballa per reduir l'atur entre els joves a través de la iniciativa Garantia Juvenil

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur entre els joves. El programa va destinat als majors de 16 anys i menors de 30 que no tenen feina ni estan formant-se.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix, a través d’aquest programa, informació i assessorament, orientació i suport en la recerca de feina, reforç en formació i suport per emprendre nous negocis.

Els interessats en donar-se d’alta en el programa han de demanar cita prèvia o ve dirigir-se al NexeJove o a l’àrea d’ocupació de l’ajuntament on se’ls informarà de tots els requisits necessaris.

A més, la comarca del Bages disposa de la figura d’un tècnic impulsor de garantia juvenil. En el cas de Sant Fruitós de Bages realitzarà atencions personalitzades als interessats del municipi un dijous al mes i estarà ubicat al Nexe-Espai de Cultura. La seva funció és donar d’alta els joves al sistema de Garantia Juvenil, assessorar i orientar-los pel que fa a formació, ofertes laborals i programes que s’englobin dins del sistema. Per tal de rebre aquesta atenció personalitzada cal sol·licitar prèviament una cita a garantiajuvenil@ccbages.cat o al telèfon 619142752.

El programa Garantia Juvenil assegura que les persones inscrites optaran, en un període de 4 mesos, a una oferta de treball, pràctiques laborals no remunerades, formació o orientació.