Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages treballa per tal de crear un Casal de Joves a la planta inferior del Nexe

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages té la voluntat de crear un Casal de Joves i dotar-lo d’un espai propi per tal que aquests siguin capaços reinventar-se, formar- se, impulsar iniciatives i alhora potenciar l’associacionisme juvenil en unes noves instal·lacions.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està treballant per tal d’impulsar la creació d’un Casal de Joves de tal manera que aquests puguin desenvolupar de forma més autònoma les seves pròpies activitats en el municipi. Actualment, l’àrea de joventut de l’ajuntament desenvolupa el Pla Local de Joventut en un espai de 60m2 dins de la planta baixa de l’edifici Nexe-Espai Cultural. La voluntat de l’ajuntament és crear un nou espai més ampli i funcional.

L’espai físic amb el que s’està treballant és la planta inferior de l’edifici Nexe-Espai de Cultura que té una superfície útil de 460m2. En aquest nou espai els joves tindran un espai exclusiu per a desenvolupar les seves pròpies activitats.

S’està estudiant que aquestes noves instal·lacions comptin amb el punt d’informació de l’àrea jove de l’ajuntament, sales per a l’estudi i el treball en grup, una sala polivalent per a realitzar tallers i activitats, una cuina per a realitzar activitats culinàries, zones adaptades per a l’assaig de grups musicals, una zona d’exposicions,.... A banda també hi ha previst equipar l’espai amb nous equips informàtics i una zona d’oci amb jocs de taula, billar, una taula de ping-pong entre d’altres. A banda, aquest nou espai tindrà accés des del carrer i comptarà amb lavabos propis.

La voluntat de l’ajuntament és la d’oferir als joves un espai propi per tal de poder fer més i millors activitats. És previst que la redacció del projecte s’iniciï durant el proper any 2017.