Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages viu una lluïda cavalcada de reis amb un espectacle final sota el Cobert de la Màquina de Batre

Ses Majestats els Reis d'Orient han visitat aquest 5 de gener Sant Fruitós de Bages estrenant un nou recorregut ampliat que ha permès que totes les famílies hagin pogut gaudir de la cavalcada amb més espai i seguretat.

L'actitud totalment cívica dels assistents ha permès que aquesta màgica visita s'hagi pogut viure tot i l'actual situació sanitària.

Al finalitzar el recorregut, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al Cobert de la màquina de batre on van ser rebuts amb un nou espectacle de llums làser de colors i música, amb llançament de confeti i serpentines. Seguidament els va rebre l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i Claret, acompanyada de dos membres del Consell d'Infants del municipi que els van entregar la clau que obre totes les cases del poble.

La celebració va finalitzar amb un espectacle de pirotècnia que va fer gaudir a petits i grans.
La tarda del dia de Reis, Ses Majestats també van visitar la gent gran de la residència municipal El Lledoner, acompanyats per l'alcaldessa i la regidora d'atenció a les persones Cristina Murcia.

Des de l'Ajuntament es vol agrair la tasca duta a terme per l'Associació de la Cavalcada de Reis, per fer-ho possible un any més, així com també a les diferents associacions, entitats i persones a títol individual, i als treballadors municipals que han treballat per fer possible que Ses Majestats hagin pogut portar la màgia a Sant Fruitós de Bages.

Podeu reviure la cavalcada en aquesta GALERIA FOTOGRÀFICA