Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages viurà el primer torneig de Pickleball de la comarca del Bages

L'esdeveniment vol donar a conèixer aquest esport que cada cop té més adeptes.

El diumenge 26 de novembre Sant Fruitós de Bages acollirà el primer torneig de pickleball de la comarca del Bages, un esdeveniment que neix amb la voluntat de quedar-se i fer créixer la pràctica d'aquest esport al municipi.

El torneig se celebrarà de les 8 del matí a les 3 del migdia, a la pista Coberta de l'escola Monsenyor Gibert, un espai que ja està adequat per a la pràctica d'aquest esport.

Per tal de donar a conèixer aquest esport entre la ciutadania, durant la tarda del mateix diumenge, i també del dissabte 25 de novembre (de 17 h a 20 h ambdós dies), les persones qui ho desitgin podran participar en una sessió d'entrenament a càrrec de l'entitat local Pickleball Bages. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament al telèfon 673 50 25 51. Les places son limitades.

El Pickleball és un esport de raqueta que va néixer als Estats Units com a joc infantil i que cada cop ha agafat més volada. Es tracta d'un esport que barreja aspectes del tenis, el tenis taula i el bàdminton, fent que sigui una pràctica apta per a totes les edats i condicions, ja que les mides del camp són inferiors a les del pàdel, i el pes de la pilota també és més lleuger, el què fa que la força física no condicioni les competicions i es puguin disputar competicions mixtes.