Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós de Bages viurà més d'una trentena d'activitats aquestes festes de Nadal

Totes les propostes s'apleguen sota el lema "Viu el Nadal a Sant Fruitós de Bages"

Del 5 de desembre al 6 de gener, Sant Fruitós de Bages viurà la celebració de les festes nadalenques amb un ampli programa d’activitats per a totes les edats.

Sota el paraigües de la campanya "Viu el Nadal a Sant Fruitós de Bages" veïns i veïnes, i visitants, podran endinsar-se plenament en la màgia del Nadal, sense sortir del municipi.

El tret de sortida de les festes serà el dimarts 5 de desembre, amb l'encesa dels llums de Nadal, amb un espectacle per a tots els públics des del campanar de l'església, i es tancarà el programa el dia de Reis.

Durant aquest mes d'activitats el Mercat de Nadal tornarà al Cobert de la Màquina de Batre ampliant els dies d'obertura a tot el pont de desembre, 6, 7, 8, 9 i 10, i el cap de setmana del 16 i 17 de desembre. A partir del dia 6 de desembre també es podrà gaudir de la pista de gel a la plaça Onze de Setembre, que estarà oberta fins al dia 22 de gener.

No faltaran al municipi les figures més emblemàtiques del Nadal, els tions, que aquest any es trobaran repartits en 12 places i carrers i que els nens i nenes podran cercar en una gimcana.

Els Pastorets del Ferrer Magí seran Teatre Casal Cultural el dia de Sant Esteve i el 7 de gener, i el dia de Nadal l'Agrupació Coral Sant Fruitós oferirà el tradicional Concert de Nadal a l'església.

Pels infants del municipi, torna un any més el Casal de Nadal, amb activitats de lleure durant les vacances escolars.

No faltaran tampoc propostes de tallers per a petits, joves i grans, als diferents equipaments municipals i els nens i nenes podran dir adeu a l'any 2023 amb la tradicional Festa de l'Home dels Nassos.

El patge Reial vindrà a recollir les cartes dels infants el dia 26 de desembre sota el Cobert de la Màquina de Batre i també enguany visitarà les quatre urbanitzacions perquè cap infant es quedi sense poder entregar la carta amb els seus desitjos.

Finalment, la nit de Reis, SES Majestats arribaran en una Cavalcada amb més màgia que mai i nous personatges.

Totes les activitats programades en el marc de la campanya "Viu el Nadal a Sant Fruitós" es poden identificar de forma fàcil amb una imatge gràfica que s'ha creat per a l'ocasió per tal que ningú es perdi cap activitat.

A partir del pròxim 1 de desembre totes les llars del municipi rebran el programa d'activitats nadalenques i també es podran consultar tots els actes inclosos a la web de l'Ajuntament www.santfruitos.cat i a les xarxes socials municipals.