Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós es volca amb La Marató de TV3, amb més de 15 activitats solidàries

La Marató de TV3 ha esdevingut en els darrers anys un dels programes on la participació i la solidaritat han assolit les fites mes altes. Cada any es tracta sobre una malaltia o grup de malalties, enguany el protagonisme serà per les malalties del cor.

Sant Fruitós de Bages ha volgut participar sempre en aquesta Festa de la Solidaritat mitjançant l’organització d’un seguit d’actes amb l’objectiu de que tothom participi i sigui solidari. Això serà possible gràcies a la implicació de la societat civil del poble que al voltant de la “Comissió Ciutadana Sant Fruitós amb La Marató de TV3” i sota la coordinació de l’ajuntament, s’ha abocat en l’organització de més d’una quinzena d’activitats.

Concert de Gospel per La Marató amb “The Gourmets”

Una de les principals activitats que s’han programat amb motiu de La Marató d’enguany serà un concert de gospel de caire benèfic, que anirà a càrrec del conjunt vocal “The Gourmets” i que es farà el proper dissabte 13 de desembre a les 21,30 h., al Teatre Casal Cultural.

The Gourmets aposta pel plaer de la bona música, des del gust delicat de les composicions més senzilles fins als sabors refinats d’aquelles més laborioses. A partir de les arrels de la música afroamericana, els “negro spirituals”, The Gourmets s’endinsa en les textures del southern gospel i del soul, a l’estil de les delicatessen de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Pilgrim Travelers o Sam Cooke & The Soul Stirrers.
The Gourmets està format per Alex Delgado (tenor), Jordi Vallespí, (tenor), Javier Canales (baríton) i Abel Garcia (baix).

En aquest concert també hi participarà l’Agrupació Coral sant Fruitós, sota la direcció d’Anna Ma. Riera. Les entrades ja es poden comprar al preu de 10 € a l’Àrea de Cultura, al NEXE, a les taquilles del Kursaal o per internet a www.kursaal.cat . La totalitat de la recaptació anirà destinada a La Marató 2014.

Com pots participar-hi

La participació és oberta a tothom, i aquest és el detall de la resta d’activitats que també s’han organitzat amb motiu de La Marató 2014 a Sant Fruitós de Bages durant la setmana:

XERRADA INFORMATIVA “LES MALALTIES DEL COR”
Dijous 11 desembre, a les 20 h., al NEXE.

CAMINADA 3 KM.
Dissabte 13 desembre, 11 h., sortida del Nexe

TORNEIG JOVE – 3X3 BÀSQUET
Diumenge 14 desembre, 10 a 13 h., al Pavelló d’Esports.

JUGA UN JOC PER LA MARATÓ – TOT PADEL BAGES CLUB
Diumenge 14 desembre, de 9 a 13 h.

NAT’S PER LA MARATÓ DE TV3
Jornada de Portes Obertes per nedar per La Marató de TV3
Diumenge 14 desembre, 9 a 14 h.

FIRA SANTA LLÚCIA 2014
ACTUACIÓ CORAL INFANTIL MAINADA
Diumenge 14 desembre, al matí, Plaça de l’Església.

TALLER DE BALL DE GEGANTS
Diumenge 14 de desembre, 16,30 a 17,30 h., al Pavelló d’Esports

FESTIVAL GIMNÀS V2O
SORTEIG PANERA SOLIDÀRIA – SANT FRUITÓS COMERÇ ACTIU
Diumenge 14 desembre, a les 17,30 h., al Pavelló d’Esports

RÀDIO SANT FRUITÓS, 107,5 F.M.
Programes especials dins la seva programació pròpia setmanal.

I també es recolliran donatius solidaris en les següents activitats que es faran en aquest mes de desembre:

PESSEBRE VINENT ESCOLA MONSENYOR GIBERT
Dissabte 20 desembre, 18 h., Escola Monsenyor Gibert

ACTIVITATS ESCOLA PAIDOS

ACTIVITATS INS GERBERT D’AURILLAC

BALLS A L’ESPLAI
Associació de Gent Gran de Sant Fruitós de Bages

I sobretot cal no oblidar l’objectiu principal, ser solidaris i recaptar fons per a La Marató de TV3. Es poden fer aportacions voluntàries en aquestes activitats o fer ingressos al compte corrent de “Sant Fruitós amb la Marató”.

Sant Fruitós amb la Marató
Entitat: La Caixa
C.C.C.: 2100-0440-17-0200069310

Entitats, col.lectius i empreses participants: Agrupació Coral Sant Fruitós, CAP Sant Fruitós, Grup Excursionista Posa’t en Marxa, Tot Padel Bages Club, Nat’s Sport, Col.lectiu de Recerca Històrica, Coral Infantil mainada, Ràdio Sant Fruitós, Geganters i Grallers de Sant Fruitós, Gimnàs V2O, Sant Fruitós Comerç Actiu, Escola Monsenyor Gibert, Escola Paidos, INS Gerbert d’Aurillac, Associació de Gent Gran de Sant Fruitós de Bages

Coordinació: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Arxius Adjunts