Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós homenatja al teixit empresarial i comercial del municipi en la 4a edició de la Nit Empresarial

Sant Fruitós de Bages homenatjarà aquest dimecres al vespre a les empreses, persones i comerços del municipi que han destacat en diferents àmbits, durant la 4a edició de la Nit empresarial de Sant Fruitós de Bages.

La Fàbrica de Món Sant Benet serà l'escenari per premiar la llarga trajectòria d'algunes empreses implantades al municipi i per reconèixer l'aposta d'altres en diferents camps.

Concretament, a banda dels reconeixements a la trajectòria, s'entregaran els premis a la innovació i desenvolupament, a la solidaritat i responsabilitat social, a la promoció i projecció del territori, a la trajectòria d'un/a santfruitosenc/a, al foment de la cultura i les tradicions, al foment del comerç de proximitat i el premi especial a la resiliència enfront de la COVID.

L'acte comptarà amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a la Catalunya Central, Teresa Clotet, el secretari general del Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, la consellera de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Cristina Fabregat, la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs, el president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, el president d'APAES, Ferran Boixadós i el president de l'Associació Comerciants, Jaume Plans.

Aquest any es recupera la celebració de la Nit Empresarial després que l'any passat no pogués celebrar-se a causa de la pandèmia.