Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós participa a l'European Clean Up Day

 És la tercera edició en la qual s’implica l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages<br /> El format serà una caminada per netejar l’entorn que començarà a l’edifici del Nexe

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el proper dissabte, 9 de maig, Sant Fruitós celebrarà l’European Clean Up Day. Serà el tercer any consecutiu que l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament organitza aquesta neteja amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona. També hi col·laboren activament el grup excursionista Posa’t en marxa, l’ADF Pla de Bages i HabitatNatural. A més, l’empresa UTE Servitransfer- Nordvert, concessionària del servei de recollida de residus municipals i neteja viària, hi col·labora per millorar la gestió dels residus recollits durant el matí.

“Netegem el nostre entorn!” és el nom d’aquesta operació de neteja que té format de caminada circular apta per a tot tipus de públic. Per participar-hi cal inscriure’s a través del telèfon 93 878 97 00, de la pàgina web de l’Ajuntament o del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat. Es recomana que els participants duguin roba i calçat còmode, una gorra i crema solar.

Com en passades edicions, el punt de trobada serà el Nexe- Espai de Cultura a les 8 del matí, on hi haurà un petit esmorzar. Seguidament, s’iniciarà la caminada per la zona de la Torre de Sanmartí. A mig matí, hi haurà un punt d’avituallament amb entrepans. La caminada de neteja finalitzarà a les instal·lacions de la deixalleria del municipi, on es pesaran els residus recollits al llarg del camí.

Durant la passada edició es va recollir 772 kg de deixalles de tot tipus (ferralla, runa, plàstics, envasos, pots de pintura i altres objectes) i hi van participar una quarantena de voluntaris.

Arxius Adjunts