Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós programa 4 setmanes d'activitats pels joves

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós, un any més organitza durant quatre setmanes l’Estiu Jove, amb les propostes recollides i triades a la Trobada Jove d’enguany.

Iniciem el 27 de juny a la PIJscina, que portarem informació i malabars per gaudir d’una estona diferent. La resta de setmana seguirem amb les activitats de la Festa Major d’Estiu. Dimecres 29 la banyada nocturna, divendres 1 de juliol i dissabte dia 2, deixant-nos emportar per la música amb els grups Blaumut i Séptimo A, respectivament. I tanquem la festa major el dilluns 4, posant a prova les habilitats amb l’activitat d'Humor Amarillo.

I segueix l’Estiu, dijous 7 a l'aparcament del pavelló amb la Gimcana Marrana, on segur acabarem ben empastifats! I divendres 8 acabem la segona setmana amb la nit de pelis on també menjarem crispetes.

La tercera setmana tornem a la PIJscina, el dijous 14 taller de batuts i dissabte 16 organitzem l’esperada i demanada piscina nocturna i Bivac Jove. El diumenge al pavelló repetirem aquest any amb el Bubble Football.

La traca final serà el dimecres 20 amb una mica d’esport, Beisbol a l'aparcament del Pavelló. I de divendres a diumenge el ja tradicional Torneig de Vòlei Platja. La nit de divendres, amb un grup de joves col·laboradors de la Trobada Jove, s’està preparant la Hawaii Beach.