Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós reorganitza les funcions d'una part dels regidors del govern municipal

Marta Flotats, per motiu de compatibilitzar amb la feina, deixa Cultura, Festes i Ensenyament i manté Turisme

La regidora de l’equip de govern de Sant Fruitós, Marta Flotats renuncia per incompatibilitats laborals a les funcions de responsable de Cultura, Festes i Ensenyament de l’Ajuntament. Flotats mantindrà el lideratge en les tasques de Turisme. L’alcalde, Joan Carles Batanés, agraeix la regidora que “malgrat que la seva feina a l’escola on sempre ha treballat li comporta més hores continuï a l’equip de govern. És una persona amb experiència que coneix bé el poble i l’engranatge municipal”.

La modificació del cartipàs es farà efectiu aquest divendres i suposarà que les atribucions d’Ensenyament les assumeixi el propi alcalde i les de Cultura i Festes el regidor Xavier Racero.

Marta Flotats ha renunciat al sou de 1.480 euros nets i es quedarà amb 525 euros per compensar la seva dedicació que es centrarà en empentar la política municipal de promoció turística. Entre els objectius que es fixa l’Ajuntament d’aquí a finals de mandat per potenciar el turisme hi ha:

Incrementar la relació i coordinació amb Món Sant Benet per aconseguir fer realitat projectes que comportin beneficis a les dues parts.Potenciació del museu local i del museu de ceràmica de Les Brucardes.Donar més valor al patrimoni natural i l’enoturisme del Mas de Sant Iscle.

Invertir en millores i promocionar el Cobert de la Màquina de Batre com a icona del passat agrícola del municipi