Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós s'implica al Clean Up Day recollint 320 quilos de deixalles

És el tercer any que el municipi participa en aquesta operació de recollida de deixalles<br />La neteja es va fer a l’entorn del Parc de la Torre Sanmartí

Una vintena de voluntaris es van aplegar, aquest passat dissabte 9 de maig, per participar a la jornada del Clean Up Day. Enguany la neteja es va focalitzar a l’entorn al Parc de la Torre Sanmartí on es van recollir 320 kg de deixalles, sobretot restes de runa i plàstics, que un cop recollits es van dur a les instal·lacions de la deixalleria.

Els voluntaris van iniciar la jornada agafant forces amb un esmorzar al Nexe i es van dirigir al punt escollit aquest any per efectuar la neteja. L’operació es va cloure amb una botifarrada al Parc del Castell.

Aquesta era la tercera edició que Sant Fruitós celebrava el “Clean Up Day” Operació Neteja: Netegem el nostre entorn. Així el municipi s’ha sumat a les 113 accions de neteja que s’han fet arreu de 91 municipis catalans. El Clean Up Day és una iniciativa que se celebra entre el 8 i el 10 de maig en el marc del que s’anomena “Let’s Clean Up Europe!”. Durant aquestes dates els ciutadans de 27 regions europees poden participar, de manera voluntària, en diferents accions programades de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres.

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament es fa un especial agraïment a la tasca dels voluntaris i a les entitats col·laboradores, com són el Grup Excursionista Posa’t en Marxa, l’ADF Pla de Bages i Habitat Natural, per la participació i implicació en aquesta matinal. També a l’UTE Servitransfer-Nordvert i al Consorci del Bages per la Gestió de Residus per la seva col·laboració.