Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós s'omplirà de sabates vermelles contra la violència masclista

El proper divendres 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones, Sant Fruitós de Bages ha programat una jornada de denúncia contra la violència masclista amb una acció reivindicativa a partir de sabates de color vermell i la lectura d’un manifest.

El proper divendres, a partir de les 18.00h de la tarda a la sala Nexe-Espai de Cultura, es realitzarà una acció de denúncia vers la violència de gènere . Aquesta proposta consisteix en utilitzar sabates de color vermell com a vehicle de denúncia contra la violència masclista. Per aquest motiu es demana als assistents que portin sabates vermelles o bé velles i pintar-les de color vermell allà mateix per tal de poder crear una imatge visual conjunta que faci reflexionar a la ciutadania.

Durant l’acte del proper divendres es llegirà el manifest guanyador i es farà entrega del a la millor proposta fetes per diferents joves de Sant Fruitós de Bages que han participat en un concurs de redacció de manifestos reivindicatius a partir de la realització de dinàmiques promogudes des de l’ajuntament. També es lliuraran el certificats d’assistència dels diferents tallers que s’han dut a terme durant el mes de novembre emmarcats en la campanya del 25 de novembre.

Al final de l’acte hi haurà un petit refrigeri entre els assistents.

Arxius Adjunts