Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Fruitós tindrà una nova edició del Vitamina E per a nens de 3 a 14 anys

Consell Esportiu del Bages i Ajuntament renoven el conveni

L’acord signat entre el president del Consell Esportiu del Bages, Josep Empez i l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, farà possible que aquest any se celebrin novament les activitats d’estiu que reben el nom de Vitamina E per a nens i nenes amb edats que van dels 3 als 14 anys. A l’acte hi va assistir el regidor d’esports Isidre Malagarriga.

El període d’inscripcions comença aquest proper dilluns, 1 de juny. Enguany aquesta activitat tindrà una durada de 6 setmanes i es farà en horari de 9.00 a 13 hores. A més, hi haurà la possibilitat d'ampliar-lo de 8.00 a 9.00 i de 13.00 a 14.00 hores.


Les inscripcions es faran de l'1 al 15 de juny, les places són limitades i es podrà fer la inscripció a un màxim de 4 setmanes. Hi ha la possibilitat d'indicar si es voldrien més setmanes en el cas que restin places lliures. Les inscripcions s’han de fer a l’edifici de l’Àrea de Cultura o al Punt d’Informació Juvenil Nexe.


Els preus oscil·len entre els 75 i els 140 euros segons les setmanes a inscriure’s, amb una bonificació d’entre 10 i 20 euros als empadronats. A més, les famílies monoparentals i les nombroses tenen un 20% de descompte.
El dia 9 de juny a les 20.00 hores es realitzarà una reunió informativa a l’edifici del Nexe-Espai de Cultura.