Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Santi Serratosa i la SSM BigHand porten el seu espectacle de percussió corporal a Sant Fruitós

L’actuació comptarà amb la col·laboració musical de la cantant bagenca Celeste Alías

El músic Santi Serratosa actuarà amb la seva SSM BigHand el proper dissabte 15 de novembre a dos quarts de deu del vespre al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages. Dins de la programació cultural que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, l’intèrpret català, graduat en música moderna pel Liceu de Barcelona, visitarà el municipi per presentar el seu espectacle de percussió corporal, Udembayé. L’actuació comptarà amb la col·laboració musical de la cantant bagenca Celeste Alías que recentment ja va ser al Teatre Casal Cultural amb la seva proposta JazzMachín.

La BigHand dirigida per Santi Serratosa és una agrupació formada per 30 persones que no són professionals en l’àmbit musical i que expressen el llenguatge rítmic amb el seu propi cos a través de coreografies que connecten la persona amb el grup. Nascuda de la branca artística del mètode SSM (Senyalització, Seqüenciació i Música) la BigHand fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musicoterapèutica que es basa en el respecte i l’empatia entre els intèrprets.

A banda de l’actuació, la regidoria de Cultura ha volgut ampliar l’impacte d’aquesta proposta musical i ha programat tres tallers de percussió corporal a càrrec de Santi Serratosa dirigits als alumnes de l’Escola de Música Navarcles-Sant Fruitós i de les escoles municipals. Aquesta iniciativa tindrà lloc els dies 7 i 13 de novembre per tal de mostrar als estudiants les possibilitats que té la música d’afavorir uns hàbits de conducta sans i favorables que s’acaben integrant, per extensió, en el comportament del dia a dia.

Les entrades per a veure l’espectacle ja estan a la venda a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe, i també es poden reservar per telèfon al 93 878 80 31 (feiners de 9 a 14 hores) o enviant un correu a areacultura@santfruitos.cat. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros, i el dia de la representació serà de 15 euros. També es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal de Manresa i per internet a www.kursaal.cat.

Imatges relacionades