Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Santi Serratosa i la SSM BigHand presenten l'espectacle Udembayé aquest dissabte a Sant Fruitós

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà aquest dissabte l’espectacle de percussió corporal del conegut músic Santi Serratosa i la seva SSM BigHand. 

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà aquest dissabte l’espectacle de percussió corporal del conegut músic Santi Serratosa i la seva SSM BigHand. A 2/4 de deu del vespre, l’agrupació formada per 30 persones no professionals de l’àmbit de la música expressaran el llenguatge rítmic amb el seu propi cos fent ús del mètode SSM (Senyalització, Seqüenciació i Música) ideat per Serratosa que utilitza la percussió corporal com a eina pedagògica i musicoterapèutica. L’espectacle, que s’anomena Udembayé, comptarà amb la col•laboració musical de la cantant bagenca, Celeste Alías.

Les entrades per a veure l’espectacle estan a la venda a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe, i també es poden reservar per telèfon al 93 878 80 31 (feiners de 9 a 14 hores) o enviant un correu a areacultura@santfruitos.cat. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros, i el dissabte serà de 15. També es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal de Manresa i per internet a www.kursaal.cat.