Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'apliquen les noves mesures pactades amb els veïns per la reordenació del trànsit a Pineda de Bages

L’Ajuntament ha adjudicat una nova fase de les obres de reordenació dels carrers de Pineda de Bages

Els carrers de Pineda de Bages, principalment en la zona sud-oest de la urbanització, es reordenaran per tal de fer-los més segurs i de més fàcil circulació. Els treballs consistiran principalment en senyalització horitzontal i vertical per tal d’endreçar els sentits de circulació i els llocs d’aparcament.

Aquesta nova fase de les obres augmentarà la seguretat viària tant de vehicles com de vianants, així com també es regularà l’estacionament de vehicles per tal d’evitar que s’ocupin les vorers i s’optimitzi l’ús de l’espai.

Una de les primeres mesures preses ha estat la reforma de la plaça Bon Repòs on s’ha fet una rotonda per tal de endreçar la circulació. Aquesta actuació permetrà que en un futur el carrer de Sant Iscle sigui també d’entrada a la urbanització des de la carretera de Santpedor.

En aquesta fase les obres es realitzaran a l’àrea sud-oest de la urbanització, compresa entre l’avinguda Pirineus al nord, la carretera BV-4501 a l’est, els carrers Manresa, Revolt i Alzina al sud i els carrers Alzina i Vent a l’oest.

Recordem que a finals de l’any 2017 ja es va realitzar una primera fase de reordenació i que aquesta que ara s’inicia és fruit de les reunions realitzades i es fan d’acord amb els veïns de la urbanització.

L’execució dels treballs s’ha adjudicat a l’empresa Proseñal S.L.U. per un import de 98.203€ i és previst que els treballs s’executin en 4 setmanes.