Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'aprova el projecte executiu per convertir l'antic ajuntament en Casal d'Entitats i Jutjat de Pau

L’edifici es troba en desús des que al 1998 es va posar en funcionament el nou edifici consistorial ubicat la plaça de la Vila.

Sant Fruitós de Bages tindrà un casal per a les entitats del municipi i habilitarà unes noves dependències per al Jutjat de Pau en l’edifici de l’antic ajuntament. La Junta de Govern Local ja ha aprovat inicialment el Projecte bàsic i d'execució per a la seva rehabilitació.

El projecte contempla rehabilitar totes les plantes d’aquest edifici, ubicat a la carretera de Vic 52, que té una superfície útil d’uns 480m2.

L’edifici, de tres plantes, disposarà d’una sala polivalent, dos sales grans de reunions, despatxos i tots els elements necessaris per cobrir les necessitats administratives i de funcionalitat de les entitats del poble. Alhora, les sales funcionaran amb un programa de gestió intel·ligent per facilitar l’accés a través d’un codi que es donarà prèvia reserva de les entitats. En aquesta mateixa línia, es construirà un ascensor interior que connectarà les 3 plantes de l’edifici.
Pel què fa al jutjat de Pau, s’ubicarà a la planta baixa, a la qual s’accedeix pel carrer Casajuana, que ja ha estat reformat i on fins al moment s’hi troba ubicada la oficina del POUM.
El cost dels treballs previstos al projecte, que tenen un termini d’execució de 12 mesos, són de 682.300,68 €